ThermoTeck

Produkt

Fremadrettet udvikling og konstante forbedringer på eksisterende systemer er af høj prioritet på Teckentrup. Med innovative løsninger og kreative teknikker i udvikling og produktion af døre og valg af førsteklasses materialer, præcis bearbejdning og permanent kvalitetskontrol i hele produktionen i henhold til DIN ISO 9001 garanteres porte med perfekt sikkerhed, pålidelig drift og langt liv hvilket gør hvert Teckentrup produkt en værdifuld investering. Teckentrup rulleskodder særligt velegnede til høje og frem for alt bredde åbninger, der udsættes for store belastninger. Profilerne er opskummet med polyurethan som giver god

varmeisolering og styrke.

Anvendelse

Denne port er ideel til lagerhaller, hangaer, lydisolering, sikkerhed og varmeisolering.
Porte leveres op til 15.000 mm i vindlast klasse 2 og op til 18.000 mm dørbredde i vindlastklasse 1  

Motor og styring

Rulleport leveres standard med 400 V gearmotor 24 volt styrespænding og nødhåndtag. Motorstyring CS 310 kan leveres med enten dødmand eller impulsstyring og betjeningsknapper i styringskassen. Det er også muligt at levere porten med den pladsbesparende rørmotor. Rørmotor anvendes til små porte der har få åbne og lukke cyklusser pr. dag.

Valg af farver

Portene leveres enten i galvaniseret overflade med en klar beskyttelseslak eller i Trendfarver.

Trendfarver er standard lagerførte pulverlakeret farver (coils), men portene kan naturligvis leveres i lige den farve man ønsker. 


Farverne på skærmen er fremstillet elektronisk De er ikke en erstatning for rigtige farveprøver, fordi vores opfattelse af farve påvirkes af finish af det materiale, glans, lysforhold og andre faktorer Vælg den endelige farve udfra standard farvekort. Husk de omgivelser og lysforhold, som farven skal passe under.
(Undgå mørke nuancer i direkte sollys, da der kan opstå stor varme udvikling på panelerne)