Hurtigporte - "High Speed"

Teckentrup "High Speed" porte er lavet til robust, permanent indendørs og udendørs brug. De garanterer en stabil drift og reducerer uønsket varmetab til et minimum i kolde vintermåneder.
I kombination med Teckentrup ledhejseport og rulleskodder er de den ideelle dag / nat barriere til udendørs arealer. 


Type SLT 06 + SLT FU

SLT 06 = Åbningshastighed ca. 0,8 m/sec.
SLT 06 FU = Åbningshastighed ca. 1,7-2,0 m/sec., højdebestemt 
Lukkehastighed = ca. 0,8 m/sec,

Denne type port kan leveres op til 4600 mm i bredden og 4600 mm i højden.

Type  SLT 09 + SLT FU

SLT 09 = Åbningshastighed ca. 0,8 m/sec.
SLT 09 FU = Åbningshastighed ca. 1,7  m/sec.
Lukkehastighed = ca. 0,8 m/sec.

Denne type port kan leveres op til 6000 mm i bredden og 6000 mm i højden.

Type SLT 25 FU

SLT 25 = Åbningshastighed ca. 2,5 m/sec.
Lukkehastighed ca. 0,8 m/sec.


Denne type port kan leveres op til 6000 mm i bredden og 6000 mm i højden.


Materiale

Stofforstærket gardin med ekstremt holdbarhed og rive resistent design. Gardinet løber i styringsprofilen uden mekaniske sliddele. Gardin spænding sker ved hjælp af en speciel anti-kollisionskant. En særlig børste danner tætningen mellem gardinet og styreskinnen. Rørprofilerne i gardinet garanterer sikker brug op til vindlast 1 på Beaufort skalaen. Alle porte leveres med et PVC-synsfelt (tykkelse: 2 mm) over hele bredden 1300 mm fra gulv til 2200 mm til den øvre kant, som standard.

Sikkehed

Det integrerede anti-kollisionssystem øger dørens sikkerhed og effektivitet. Hvis der er en kollision mellem et køretøj og anti-kollisionskanten, åbnes fastgørelsesmekanismen automatisk. Styreskruerne presses straks ud af styreskinnerne og ind i anti-kollisionskanten og kan efterfølgende justeres fra begge sider. Styreskruerne er ikke mekanisk belastede, hvilket sikrer lang levetid.
Snekkegearmotoren er som standard udstyret med en sikkerhedsafbryder og anti-drop-enhed, og portåbningen overvåges via en sikkerhedsfotocelle. For at sikre personer er anti-kollisionskanten udstyret med en selvovervågende sikkerhedskant.

Farver

Farverne på skærmen er fremstillet elektronisk De er ikke en erstatning for rigtige farveprøver, fordi vores opfattelse af farve påvirkes af finish af materiale, glans, lysforhold og andre faktorer.