Isolerede rollporte

Rulleporte er med deres enkle, robuste og fleksible konstruktion, særligt velegnet til høje og frem for alt bredde åbninger, der udsættes for store belastninger. Portene kan suppleres med en bred vifte af applikationer. På grund af den pladsbesparende rullefunktion, er rulleporten det ideelle valg til lagerhaller hvor man ønsker at udnytte hele lofthøjden. Rulleporte bruges ofte i store portåbninger. Portene kan ved valg at flytbar midterstolpe laves op til 36 meter i bredden! 

Den nye online konfigurator er et unik og hurtigt redskab som giver en virtuel oplevelse af din nye port.
Definer den perfekte port, klik for klik - størrelse, udseende, montering, styring, drev.


ThermoTeck

Den specielle ThermoTeck stålprofil med PU-skum kan vikles ekstremt tæt på grund af det optimale tværsnit som beskytter overfladen, sparer plads og reducerer støj til et minimum. I kombination med det specielle profildesign skaber dette et portssystem, som fungerer pålideligt i hverdagen og stadig ser godt ud efter mange år takket være den smarte overflade med mikroprofillering.
Stress, hektiske arbejdsforhold eller simpel menneskelig uopmærksomhed: I "slagets kamp" er kollisioner mellem maskiner og rulleporte helt almindeligt - men i Teckentrup er det kun i sjældne tilfælde alvorligt. Den elastiske rulleport springer tilbage "blødt" og fleksibelt, takket være de robuste profiler, er udskiftning ofte unødvendig.

Leveres op til 18 x 12 m

ThermoTeck
"Easy"

Det økonomiske alternativ til vores ThermoTeck dør.
En høj grad af præfabrikering hjælper med at reducere installationstiden med op til 40% for de nye "nemme" rulleporte fra Teckentrup. Enkel installation der kan kun udføres af en person derudover er mulige kilder til fejl minimeret under installationen. En port skal være let at installere, gunstigt prissat og robust. Det nye portsystem fra Teckentrup opfylder alle disse krav. Mange af elementerne er færdigmonteret eller monteres på stedet uden stor indsats. Installation kan derfor udføres af en person på næsten halvdelen af ​​den sædvanlige tid.

Leveres op til 4,5 x 4,5 m


Leveres op til 8 x 6 m
Leveres op til 8 x 6 m

ThermoTeck
"High Speed"

Denne port er beregnet til kontinuerlig drift i industrielle anvendelser. De anvendte materialer er af høj kvalitet og sikkerhedsfunktionerne sikrer uafbrudt trafikstrøm. Takket være hurtig åbning og lukning, samt isolerede ThermoTeck sektioner, der reducerer varmetabet fra hallen og sparer dermed energi. 

Rolltor 4020

Denne type leveres med, yderst stabile isolerede aluminiumsprofiler. 


Thermoteck
Thermoteck
Thermoteck
Thermoteck
Thermoteck
Thermoteck
Profil 4020
Profil 4020
Profil 4020
Profil 4020

Rulleporte fra Teckentrup er funktionelle, nemme at installere og pålidelige. De er egnede til alle situationer og anvendes hovedsageligt i kommercielt miljø såvel som på gårde. Teckentrup rulleporte opfylder alle sikkerhedskrav og specifikationer i EN 13241-1. med hensyn til sikkerhed, brug af varme, isolering, lydisolering, tæthed og vindbelastning i henhold til den europæiske standard.