Comfort 200 serien

Comfort 200 serien er vores klassiske åbningsenheder. Deres integrerede energibesparende teknologi og LED-belysning gør dem særligt energieffektive.
En følsom forhindringsdetekteringsfunktion stopper porten, så snart den rammer en forhindring, og en sikkerhedsanordning, der forhindrer indbrudsforsøg, som giver sikkerhed for hele familien. Disse åbnere har en maksimal løbehastighed på 160 mm pr. sekund, og kan udvides med en batteribackup, der giver en energiforsyning i tilfælde af strømafbrydelse. 

Comfort 260

Comfort 260 er vores mest solgte åbner og velegnet til porte, der vejer op til 90 kg, og med en port bredde op til 3,5 meter.

Comfort 270

Comfort 270 er velegnet til porte på maksimalt 165 kg, og med en port bredde på op til 5,5 meter.

Comfort 280

Til store, tunge døre
Comfort 280 kan åbne porte med en vægt på op til 200 kg og spænder op til 6,0 meter.
 

Klik på billed for at se mere tilbehør
Klik på billed for at se mere tilbehør

Tilbehør

Trækstang med tandrem
Trækstang med tandrem
Trækstang med kæde
Trækstang med kæde

Garanti for kvaliteten


Faktisk er vi så overbeviste om den høje kvalitet af vores produkter, at vi giver 5 års garanti på privat anvendte portåbnere til garageporte, svingporte og skydeporte. Denne garanti dækker både motorenheden og styringen. 

Der er 6 måneders garanti på reservedele.
Kommerciel og industriel anvendelse er dækket af et års garanti: 12 måneder på materialer og tjenester, og 6 måneders garanti gældende for alle reservedele samt dele udskiftet under service og reparation.
Garantien dækker ikke sliddele eller batterier eller pærer og sikringer.