Automatik til garageporte

Uanset om din port er stor eller lille, let eller tung, ny eller allerede i brug, så har vi løsninger, der gør det let at montere en ny åbner på din port. Efter alt, er der ikke to porte der er ens. Og hver type af bruger er også unik. Takket være vores mangfoldige og omfattende sortiment af åbnere har vi altid den rigtige og ideelle løsning, uanset hvad du har brug for.
Vi har også løsninger på solceller som kan bruges hvor der ikke er indlagt strøm. 
Tag et kig og se selv. 

Comfort 200 serien 

Vores Comfort 260, 270 og 280 garageportåbnere er rigtige klassikere. Nu i deres femte generation fortsætter de stadig med at imponere med deres stabilitet, driftsikkerhed og energieffektivitet. Klassisk belysning er nu blevet erstattet af moderne LED-teknologi.

Comfort 300 serien

Den ultimative komfort og effektive Comfort 360, 370 og 380 - vores højdepunkter i hvidt. Den patenterede blueline-teknologi reducerer energiforbruget til praktisk talt nul, når åbneneren ikke er i brug, samtidig med at den innovative hastighedsfunktion åbner døren med høj hastighed, både i åbnings- og lukkeretning. Moderne LED-belysning giver maksimal lysstyrke i garagen.

Tilbehør

Der findes et stort udvalg af tilbehør til vores portåbner.

Fjernbetjeninger, kodetastatur, fotoceller, indvendigt tryk, trådløse løsninger eller på kabel, er bare et udpluk af udstyr til vores portåbner.