Comfort 300 serien

Vores Comfort 300-serie er kendetegnet ved den patenterede blueline-teknologi, der reducerer energiforbruget til næsten nul, når åberen ikke kører. Med en hastighed på op til 235 mm pr. sekund i åbning- og lukkeretning, er disse åbnere hurtige takket være den indbygget hastighedsfunktion. Med det meget stærke lys, leverer deres LED'er, det der svarer til en 160 watt pære. Denne serie er den ultimative, sikre og komfortabel åbner.

Comfort 360

Comfort 360 er velegnet til porte, der vejer op til 110 kg, og med en port bredde op til 3,0 meter.
Denne åbner er vores topsælger, på grund af den indbyget blue-line teknologi, der har et meget lavt standbyforbrug på 0,6 W.

Comfort 370

Comfort 370 åbner porte med en bredde på op til 5,5 meter og op til 185 kg.

Comfort 380

Åbneren til tunge garageporte. Den stærke Comfort 380 er specielt designet til meget store, tunge porte, og også til porte, der kræver høj effekt. Den kan klare porte der spænder over bredder på op til 6,00 meter og en vægt på 220 kg. 

Klik på billed for at se mere tilbehør
Klik på billed for at se mere tilbehør
Trækstang med tandrem
Trækstang med tandrem
Trækstang med kæde
Trækstang med kæde

Garanti for kvaliteten


Faktisk er vi så overbeviste om den høje kvalitet af vores produkter, at vi giver 5 års garanti på privat anvendte portåbnere til garageporte, svingporte og skydeporte. Denne garanti dækker både motorenheden og styringen.

Der er 6 måneders garanti på reservedele.
Kommerciel og industriel anvendelse er dækket af et års garanti: 12 måneder på materialer og tjenester, og 6 måneders garanti gældende for alle reservedele samt dele udskiftet under service og reparation.
Garantien dækker ikke sliddele eller batterier eller pærer og sikringer.