ThermoTeck "Easy"

Leveres op til 4,5 x 4,5 m
Leveres op til 4,5 x 4,5 m

Montage

Installation sker kun i få trin: Det pladsbesparende konsol er forbundet med den forborede styreskinne og tidskrævende måleopgaver, f.eks. til fastgørelse af konsollen og bestemmelse af aksel positionen er en ting fra fortiden. Den forudindstillede styring er integreret i det pålidelige motordrev som er formonteret med enten dødmand eller impulspuls styring, betjening sker via tastatur (op-stop-ned). Drevet er formonteret til konsol og styreskinne. Den høje grad af præfabrikering muliggør installation af kun en person. Spar op til 40% installations tid.
Leveres op til 4,5 x 4,5 m 

Profiler

De robuste profiler er forbundet via et højstyrkeforbindelsessystem (Teckentrup patent),  til den ottekantede galvaniseret viklingsaksel. Gulvtætningen er integreret i bundprofilen og sikrer et harmonisk udseende inde og ude. 
TermoTeck "Easy" giver dig mulighed for at vælge mellem aluminiumsgitteret "TG-X", den perforerede profil "6010 Visio" eller den dobbelte, varmeisolerede profil "ThermoTeck"
Tilvalg af vinduer og ventilationsriste er muligt i ThermoTeck. Profilerne er opskummet med polyurethan som giver god

varmeisolering og styrke. 
ThermoTeck
ThermoTeck
ThermoTeck med ventilation
ThermoTeck med ventilation
ThermoTeck med vindue
ThermoTeck med vindue
TG-X Aluminium
TG-X Aluminium
6010 Visio
6010 Visio

Valg af farver

Portene leveres enten i galvaniseret overflade med en klar beskyttelseslak eller i Trendfarver.
Trendfarver er standard lagerførte pulverlakeret farver (coils), men portene kan naturligvis leveres i lige den farve man ønsker.


Farverne på skærmen er fremstillet elektronisk De er ikke en erstatning for rigtige farveprøver, fordi vores opfattelse af farve påvirkes af finish af det materiale, glans, lysforhold og andre faktorer Vælg den endelige farve udfra standard farvekort. Husk de omgivelser og lysforhold, som farven skal passe under. 
(Undgå mørke nuancer i direkte sollys, da der kan opstå stor varme udvikling på panelerne)