Skinnesystem GSW40

Vores port anvender en anden type fjederbalance end de fleste andre typer af porte på markedet, og dette gør det muligt at reducere indbygningsmålet til kun 120 mm for de fleste af de tilgængelige størrelser. Men i modsætning til andre systemer med "lavhejs" får du med Carteck porten fuld gennemkørsels højde når den kombineres med en af vores elektriske portåbner, og det er unikt !! Dette gør denne ledhejseport ideel til garager, hvor der er beboelse over garagen, eller i kælderen hvor der er lavt og man ønsker at få maksimalt frihøjde, samt god isoleringsevne.  

Teckentrup prioriterer sikkerheden!

Sikkerhedsfunktioner iht. den europæiske standard DS/EN 13241-1 (Faldsikring, fingerklemsikring).
Alle disse krav til ledhejseporte er allerede nu, alene og i kombination med portåbnere, afprøvet og certificeret efter de høje sikkerhedskrav i den europæiske standard DS / EN 13241-1. En ledhejseport kan næppe være mere sikker. Det betaler sig at sammenligne!


Innovative løsninger

Når man anskaffer sig en port, er det vigtigt at sikkerheden ved betjeningen af garageportene er helt i top. Også her sætter Teckentrup standarder med innovative løsninger. Det giver dig og din familie sikkerhed i hverdagen.


Beskyttelse mod indgreb i sidekarmen.

Sidekarmen er lukket fuldstændigt i siderne. Det er derfor ikke muligt at stikke fingre eller hænder ind mellem køreskinne og karm! 


Sikker portkørsel

De indstillelige, patenterede løberuller, den stabile rulleholdere og køreskinne forhindrer at porten afspores. Rulleholderne med den specielle plast holder, der sikre at porten kører lydløst.


Sikkerheden er i top

Carteck ledhejseporte med trækfjedre og dobbelte  trækwirer i hver side der sikrer portbladet mod at styrte ned. På grund af det patenterede fjedersystem, der er indkapslet i en fjederbakke, der ligger ovenpå de vanrette skinner, slynges en ødelagt fjeder ikke væk, og der er ingen fare for personskader. 
Alle Teckentrup GSW ledhejseporte indtil 5500 mm bredde og 3000 mm højde, leveres alle med trækfjeder. 


Udvendig og indvendig fingerklemsikring mellem sektionerne

På grund af portsektionernes specielle form er der ingen risiko for klemning, hverken mellem portsektionerne eller ved hængslerne.